Ring oss direkt 0570-75 47 77

Nyheter

Nyheter från Alert Senior Arvika

God Jul & Gott Nytt År önskar Alert Senior

Vi vill tacka alla våra kunder och all vår personal för året som har gått och vill passa på att önska en riktigt God Jul & Gott Nytt År. Alert Senior ser fram emot en positiv utveckling tillsammans med Er alla under 2020.

Läs mer

Alert Senior utnämnda till DI Gasell 2019

Alert Senior i Västerås AB blev 2019 utnämnda som DI Gasell vilket innebär att företaget är ett av Sveriges snabbast växande företag. Detta hade inte varit möjligt utan våra fantastiska franchisetagares insats och våra duktiga seniorer, säger Niclas Ohlsson VD på Alert Senior.

Läs mer

Har du inte hunnit städa din trädgård inför vintern?

Hösten är, om inte i full blom, definitivt här. Behöver du hjälp att snygga till trädgården inför vintervilan eller har du projekt inomhus du behöver hjälp med, exempelvis tapetsering, målning eller läggning av hårda golv.

Läs mer

Vi söker fler pensionärer som vill jobba extra

Våra tjänster blir mer och mer eftertraktade. Privatpersonen ser ett stort värde i att anlita en pensionär för att ta hand om städning, trädgårdsskötsel eller enklare hantverksuppdrag.

Läs mer

Besök oss på Arvikamässan 2019

Alert Senior finns på plats på årets upplaga av Arvikamässan. Vi finns i monter 39, kom gärna förbi och var med i vår utlottning av 4 timmar gratis hushållsnära tjänster. Är du pensionär och sugen på att jobba på dina egna villkor? Då är detta ett utmärkt tillfälle att komma till oss med frågor och

Läs mer

Alert Seniors franchisetagare intervjuas av Värmlands Folkblad

Alert Seniors franchistagare i Karlstad och Arvika, Christian och Sara Secund intervjuas av Värmlands Folkblad. I artikeln går det bland annat att läsa om hur Alert Senior i Arvika och Karlstad har haft en snabb tillväxt och redan är uppe i ett 50-tal anställda.

Läs mer

Träffa Alert Senior på årets Bomässa i Karlstad

Alert Senior ställer ut på årets Bomässa, Racketcenter i Karlstad 9-11 november. Besök oss i monter nr D05 och var med i utlottningen av fyra timmars valfri tjänst av hushållsnära tjänster med Rot-och Rut-avdrag.

Läs mer

Uppdaterad Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer

Nya franchisetagare i Växjö, Karlstad och Stockholm

Alert Senior expanderar kedjan med tre nya franchisetagare. Vi välkomnar Christer Stolpe med ansvar för Växjö och Alvesta, Sara och Christian Secund med ansvar för Karlstad och Arvika samt Patrik Andersson som ansvarar för Järfälla, Solna, Sundbyberg och Upplands Väsby. Christer Stolpe har en bakgrund inom bilindustrin där han sedan 15 år tillbaka har arbetat

Läs mer

Alert Senior växer och söker fler seniorer som vill arbeta

Alert Senior finns idag representerat på ett 40-tal orter runt om i landet och söker nu fler seniorer som vill arbeta på egna villkor hos oss. – Efterfrågan på våra tjänster har ökat och vi behöver därför rekrytera fler ålders-och avtalspensionärer över hela landet säger Niclas Hagnäs.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, information och erbjudanden rakt ner i din e-brevlåda.

Alert Senior Arvika i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer