Vi växer i rekordfart och söker fler pensionärer

Vi söker dig som vill arbeta extra med till exempel altan- & staketbyggen, panelbyten av fasader, målning inom- & utomhus, golvläggning, gräsklippning, trädbeskärning, ogräsrensning, hemstädning, flyttstädning och företagsbemanning.

Alert Senior startade verksamheten 2014 och har sedan dess vuxit i rekordfart. Vi är ett bemanningsföretag som anlitar pensionärer som vill jobba extra både mot företag och privata kunder. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster och behöver inför våren rekrytera fler medarbetare till vår personalpool.

Låter detta som något för dig? Ansök direkt och bli en del av vårt härliga team!

Jobba som senior

Många av våra alerta seniorer tycker att fördelarna är många: du upprätthåller ett socialt nätverk, känner dig uppskattad och håller igång kroppen genom sund, fysisk aktivitet. Ta kontakt med oss redan idag och bli en del av vårt härliga gäng!

Hur blir du anställd på Alert Senior

Du börjar med att ta kontakt med oss antingen via telefon eller e-post. Därefter bokar vi en intervju då du träffar vår platschef på din ort. Tillsammans går vi igenom vad du skulle vara intresserad av att jobba med hos oss. Vi erbjuder många olika typer av uppdrag så som hantverk, måleri, trädgård och städtjänster. Vi har även möjlighet att erbjuda dig uppdrag till företag med t.ex. fastighetsförvaltning, kontorsjobb, industri och lager.

Vi kommer överens om hur mycket du vill jobba, hos oss finns det inga krav utan du bestämmer själv i vilken omfattning du vill arbeta. När ett uppdrag dyker upp som motsvarar dina önskemål tar vår platschef kontakt med dig för att se om du är intresserad av att jobba.

Lön

När du arbetar på Alert Senior erhåller du en marknadsmässig lön som baseras på uppdragets art. Din lön inkl semestertillägg utbetalas den 25, månadsvis i efterskott. I de fall den 25 utfaller på en helg utbetalas lönen på fredagen före helg. Vi skickar alltid ut en lönespecifikation i god tid före löneutbetalning.

Försäkring

När du arbetar på Alert Senior är du försäkrad via FORA. Försäkringen gäller när du utför uppdraget samt när du tar dig till och från kunden. Utöver FORA har vi tecknat en sak- och ansvarsförsäkring så att vi är skyddade om något skulle hända när du är ute på ett uppdrag. Vi är måna om din säkerhet och i de fall uppdraget kräver skyddsutrustning så bistår Alert Senior med detta.

Bilersättning

Det utgår bilersättning från lokalkontoret till och från en kund samt om du t.ex. behöver köpa in materiel för ett uppdrag. Vi utgår från skatteverkets regler vid utbetalning av bilersättning

Vad våra alerta seniorer tycker

Leif, 68 år
– Att bli anställd av Alert Senior har gett mina vardagar en helt ny mening. Istället för att sitta ensam hemma träffar jag folk flera dagar i veckan och får dessutom vara ute i friska luften och röra på mig. Jag har mer energi nu än under den tiden jag bara var pensionär och inte arbetade!
Ulla, 70 år
– Jag kände mig pigg och längtade efter något meningsfullt att göra. Tyvärr är man inte lika eftertraktad på arbetsmarknaden som när man var ung, därför tycker jag att Alert Senior gör gott både för oss äldre med lust att arbeta, och för dem vi utför arbetet åt. Jag har många år kvar att ge!