pencil marker phone phone arrow-right location house envelope mobile

Alert Senior Staffanstorp
046-512 84

Nyheter

Nyheter från Alert Senior Staffanstorp

Vad kan vi hjälpa dig med?

Alert Senior firar 10 år!

Alert Senior firar sitt 10-årsjubileum, grundarna Niclas Hagnäs och Niclas Ohlsson reflekterar över en resa fylld av innovation, utmaningar och framgångar. Med en passion för människor och en stark vilja att skapa något meningsfullt, har Alert Senior vuxit till att nu ha ett 30-tal kontor över hela Sverige.

Läs mer

ROT-avdraget höjs tillfälligt till 75.000 kronor

Riksdagen har beslutat att taket för ROT-avdrag höjs tillfälligt från den 1 juli till 31 december 2024. Det innebär att du kan få upp till 75.000 kronor i ROT-avdrag, om du har tillräckligt mycket skatt att räkna av reduktionen mot.

Läs mer

Välkommen till JAS-perioden: Den bästa tiden för att beskära träd och buskar!

Nu har vi officiellt nått fram till JAS-perioden, som omfattar juli, augusti och september. Det är de tre bästa månaderna för att beskära dina träd och buskar. Häckar som liguster och avenbok kan också behöva sin andra klippning för året nu.

Läs mer

Trevlig midsommar!

Vi önskar alla våra kunder och medarbetare en glad midsommar med sju sorters blommor och er favoritsill på bordet! Om midsommartårtan hamnar överallt förutom i munnen eller om pilkastningen mot fasaden visade sig vara en mindre bra idé så finns vi här för er när ni behöver oss!

Läs mer

Skapa en härlig sommar hemma!

Vår och sommar är tiden då trädgården vaknar till liv och blir en levande och färgsprakande oas. Det finns en uppsjö av aktiviteter att utforska för att få ut det bästa av din gröna vrå under dessa soliga månader.

Läs mer

Nu är det dags att boka tid för trädbeskärning

Beroende på vart i vårt avlånga land du befinner dig kan det vara hög tid att börja planera för trädbeskärning och ta tag i trädgården inför vår- och sommarperioden. Faktum är att så fort termometern visar varmare än -10 grader går det utmärkt att beskära kärnfrukter såsom äppel- och päronträd. Det är många saker som

Läs mer

God Jul & Gott Nytt År önskar Alert Senior!

Vi vill tacka alla våra kunder och all vår personal för året som har gått och vill passa på att önska en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Läs mer

Trevlig midsommar!

Vi önskar alla våra kunder och medarbetare en glad midsommar med sju sorters blommor och desto fler sillsorter! Om majstången trillar in i huset eller middagsgästerna spiller senapssill på era fönster, då vet ni att vi finns här redo för er!

Läs mer

Vår VD Niclas Hagnäs intervjuas i Västerås Tidning

I intervjun berättar Niclas bland annat om bolagets framtid och behovet av att rekrytera fler pensionärer för att möta efterfrågan. Klicka på bilden för att läsa artikeln.

Läs mer

Vi hjälper dig med din trädgård och andra utomhusjobb!

Anlita våra alerta seniorer till det mesta i din trädgård såsom bygga altan, staket, måla om huset, rensa rabatter, kratta samt klippa häckar och buskar. Hör av dig så berättar vi mer. Vi erbjuder även tjänster till företag och föreningar. Läs mer om vad vi erbjuder inom måleri, snickeri och trädgård.

Läs mer

Alert Senior Staffanstorp i sociala medier

Möt, följ och samtala med oss i sociala medier.

Integritetspolicy

Alert Senior i Västerås AB värnar om din integritet. Vi vill att du som franchisetagare, medarbetare, leverantör eller kund ska kunna känna dig trygg när du uppger dina personuppgifter till oss.

Läs mer